Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise 5

Unikke bordplader
naturligvis

 Natursten er noget ganske særligt, og drømmer du om et hjem der udstråler personlighed, så er natursten det rigtige valg.

Vi har mange års erfaring og ved rigtig meget om natursten
– lad os hjælpe dig i hus med din nye bordplade.

INSPIRATION

Når funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed

Bordplader lavet af naturens eget materiale bringer ikke blot skønhed og et unikt udtryk ind i dit hjem, du får også en række praktiske fordele: Imponerende styrke og holdbarhed, nem rengøring og høj hygiejne.

Læs mere om naturstens fordele her.

MATERIALEVALG

Forskellige typer af natursten til bordplader

 Natursten fås i alverdens udgaver og de unikke aftegninger, farver og mønstre har en skabelsesproces på millioner af år – natursten er formet af naturen i naturen.

Hvilken bordplade er den rigtige for mig?

Hver eneste natursten skaber en helt særlig stemning og bringer en række funktionelle fordele til bordet. Drømmer du om en køkkenbordplade af natursten giver vi dig her 3 gode råd, du kan tage med videre i dit valg af stentype.

1. Hvilken stil tiltaler dig?

Hver enkelt natursten er unik, du finder aldrig to identiske, det i sig selv gør indretning med natursten til noget helt særligt. Det til trods kan du trække dine drømme i retning af præcis det, der tiltaler dig – er du til mørke løsninger med blanke overflader, dybe farver og vilde mønstre, eller er du mere til noget mat, roligt og lyst? Vi har råplader i hver sin ende af skalaen, og rigtig mange derimellem. Lad dig inspirere af vores udvalg, og gør endelig brug af vores ekspertise, hvis du har brug for hjælp til at spore dig i retning af, hvilken natursten der passer til dig og dine indretningsdrømme.

2. Hvordan bruger du dit køkken?

Når du skal indrette dig i dit køkken – uanset om din bordplade skal være af natursten eller ej – bør du overveje, hvordan du bruger dit køkken. Natursten har forskellige egenskaber, og faktorer som ridsefasthed, syre- og varmeresistens er vigtige at have med i tankerne. Er du typen, der elsker at trylle med råvarerne og kreere lækker mad til familie og venner, bør du overveje en stentype som tåler syre fra fx citron og balsamisk eddike. Eller har du travlt i hverdagen, hvor mad og rengøring skal klares i en fart, bør du måske vælge en natursten med mat overflade, hvor overfladeridser og skjolder fra vandpjaskeri ikke falder i øjnene. Vi ved en masse om stentypernes egenskaber og hjælper gerne med råd og vejledning, så du kan træffe det helt rigtige valg til dit køkken.

3. Hvad er dit budget?

Natursten brydes i stenbrud rundt omkring i hele verden. Nogle findes i store mængder, andre i forholdsvis små. Nogle hentes hjem fra så fjerne egne som Brasilien, men andre findes lige på den anden side af Øresund. Alt sammen faktorer, der har indflydelse på råpladernes pris. Du kan få natursten fra i omegnen af 3.000 kr. til knapt 15.000 kr. pr. m². Vi anbefaler, at du gør dig nogle overvejelser og lægger et budget for, hvad din bordplade må koste. Vi står til rådighed med hjælp og vejledning, og vi laver meget gerne et helt uforpligtende tilbud på din bordpladeløsning.

mm

Vi ved hvad vi taler om!

Udnyt vores viden og erfaring når du skal vælge materialer til dit køkken. Vi har også et stort udvalg af køkkenvaske, armaturer, Quookere og andet tilbehør, så book et gratis møde og få et tilbud på en komplet løsning – helt uden forpligtelser.

Vi guider og hjælper dig - fra A til Z

Opmåling

At tage mål til en køkkenbordplade er ikke altså så lige til. Der er rigtig mange faktorer at tage hensyn til - hvordan placeres vasken præcis midt på vaskeskabet, hvor stort et hul skal der laves til kogepladen, hvordan kompenserer jeg for vægge der ikke er helt lige? Vi kommer hjem til dig og laver den nødvendige opmåling, så er du sikker på at komme i mål med din nye bordplade.

Levering

At få sin bordplade sikkert hjem, uden risiko for brud og knækkede hjørner, kræver lidt mere end blot en bil med trailer, fx er forkanter ved udskæringer og fræsninger skrøbelige under transport. Vores biler er særligt indrettede til transport af natursten - og vi leverer meget gerne din nye bordplade hjem til dig.

Montering

At lægge en naturstensbordplade præcist på plads er hårdt arbejde. Natursten vejer fra 60 kg pr. m² og opefter, så selv en forholdsvis lille bordplade vejer nemt 150 kg. Vi har det rette udstyr og de hjælpeværktøjer der kræves for at gøre arbejdet, så hvorfor ikke lade os tage slæbet?

Se naturstenen, inden du køber

Alle natursten er forskellige – selv inden for den samme stentype er der stor variation. Når vi præsenterer vores natursten, fx her på siden, skal du betragte det du ser, som en typeprøve. 

Vi anbefaler på det kraftigste, at du besigtiger og udvælger din råplade ved at besøge os i butikken. Vores personale sørger for at finde de plader frem du har behov for at kigge nærmere på, så du kan vurdere om farver, mønster, struktur og overflade lever op til dine ønsker.    

Vi hjælper dig videre i processen

Når stenvalget er truffet og du har udpeget os til at forvandle din natursten fra råplade til bordplade, starter vores samarbejde hen i mod det endelige mål.

Vores skæreri laver din bordplade så den passer præcis til dit projekt, derfor er det vigtigt du hjælper med nedenstående inden vi kommer hjem til dig. Sørg også for, at området vi skal arbejde i er ryddet, så det er let og ligetil for os at gå i gang:

Ved opmåling

I forbindelse med opmålingen tager vi billeder, disse bruges til dokumentation af ændringer foretaget efter vores besøg.

Ved levering og montering

Umiddelbart efter montering tager vi billeder, disse bruges til dokumentation af veludført arbejde.

Vi pålægger gebyr hvis ovenstående ikke er overholdt, hvis vi kører forgæves eller hvis I samme dag udskyder vores aftale.

Priser

*Indhent tilbud for levering og montering i ejendomme over grundniveau, hvor materialer ikke kan transporteres uden løft.

Vi tager forbehold for prisændringer.

Forny dit køkken med en ny bordplade i natursten

Trænger du til forandring eller fornyelse, og har du ikke mod på den helt store køkkenudskiftning, så overvej blot at skifte din køkkenbordplade. 

I eksemplet her er den oprindelige laminatbordplade udskiftet med en køkkenbordplade i kvartsit, og monteret med en broløsning, der lader den smukke sten fortsætte ned langs den fritstående side af køkkenet. Blandingsbatteriet er erstattet af en Quooker – hvilket frigiver plads på et ikke så stort køkkenbord.

Har du brug for inspiration eller hjælp til hvordan du kan forny dit køkken med natursten, så tøv ikke med at kontakte os.

før køkken efter køkken

Oplev bordpladerne i vores showroom

Besøg vores showroom i Næstved. Her har vi et køkkenhjørne, hvor du kan finde inspiration og se prøver på langt de fleste af de natursten, vi lagerfører. Her finder du også et bredt udvalg i køkkentilbehør, fx køkkenvaske, armaturer, Quookere og den geniale usynlige kogeplade InvisaCook, der især er velegnet til keramiske bordplader.

Har du helt særlige ønsker hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi har et solidt leverandørnetværk, og kan men ret stor sandsynlighed skaffe lige præcis det du drømmer om inden for natursten.

Hyppige spørgsmål om bordplader i natursten

Hvorfor vælge en bordplade i natursten?

Langt de fleste typer af natursten er modstandsdygtige over for ridser, syre, varme og andre forhold som ofte forekommer i et travlt køkken. Derudover får du en smuk og helt unik bordplade, som ikke findes magen til noget sted i verden.

Ja, du kan sagtens selv opmåle og montere din bordplade i natursten. Det kræver dog lidt snilde og viden om hvordan man måler op, for at vi kan skære en bordplade der passer præcis hjemme hos dig. Montering kan du også klare selv, men du skal være opmærksom på at natursten vejer fra 60 kg pr. m².

Men hvorfor selv bøvle med besværet? Vi tilbyder en komplet-service-pakke, hvor vi sørger for opmåling, skæring, levering og montering – og vi tager selvfølgelig det fulde ansvar indtil din bordplade ligger trygt og godt hjemme hos dig.

Ja, du kan sagtens selv opmåle og montere din bordplade i natursten. Det kræver dog lidt snilde og viden om hvordan man måler op, for at vi kan skære en bordplade der passer præcis hjemme hos dig. Montering kan du også klare selv, men du skal være opmærksom på at natursten vejer fra 60 kg pr. m².

Men hvorfor selv bøvle med besværet? Vi tilbyder en komplet-service-pakke, hvor vi sørger for opmåling, skæring, levering og montering – og vi tager selvfølgelig det fulde ansvar indtil din bordplade ligger trygt og godt hjemme hos dig.

Kontakt os

Udfyld denne kontakt formular, ring til os eller skrive en mail. Vi forsøger at svare inden for 24 timer i åbningstiden.

Ved booking af møde kan der være lidt ventetid, da vi kan være optaget af andre kunder.

Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise

55 72 13 12

man-fre 07:00-17:00 
lør 08:00-14:00

Showroom

Ubemandet åbent frem til 23:00
udenfor ovenstående åbningstider

1. lør i mdr: 8:00-16:00
1. søn i mdr: 10:00-14:00 (kun udstilling)
For håndværkere åbner vi kl 6:30 man-fre

Varereturnering

 Udfyld nedenstående formular for at oprette en RMA-sag.

Opret erhvervskonto

For at oprette en erhvervskonto bedes du udfylde formularen med dine virksomhedsoplysninger. Vi vil derefter gennemgå dine oplysninger og kontakte dig for at færdiggøre processen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få

5 GRATIS fliseprøver

Siden er under opbygning

Men bare rolig, du kan stadig bestille som normalt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 55 72 13 12 eller mail post@fliser.dk

Tak for din forståelse og tålmodighed.