Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise 5

Kvartsit
- perfekt til bordplader

 Vælg den bomstærke natursten af typen kvartsit og få en elegant, helt særlig bordplade, der understreger din personlighed.

MATERIALEVALG

Forskellige typer af kvartsit til bordplader

 Kvartsit fås i alverdens udgaver og de unikke aftegninger, farver og mønstre har en skabelsesproces på millioner af år – kvartsit er formet af naturen i naturen.

EGENSKABER

Stenhård popularitet

Kvartsitstenene er utroligt populære hos vores kunder – og vi gætter på, det bunder i uovertrufne egenskaber kombineret med nogle af naturens smukkeste udtryk.

Kvartsit består hovedsageligt af det syreresistente og hårde mineral kvarts, er skabt over millioner af år og er det der kaldes metamorf – altså omdannet dybt nede i jorden under påvirkning af et naturligt pres og høj varme. 

Det høje indhold af kvarts gør, at langt de fleste kvartsitsten er syreresistente og hårdføre, og derfor utroligt velegnede til køkkenbordplader. 

Kvartsit - en af hverdagens helte

Vælger du kvartsit til din køkkenbordplade, byder du velkommen i køkkenet til en af hverdagens helte. Kvartsit har nemlig en imponerende styrke og holdbarhed, der holder til hverdagens brug og blot kræver aftørring med en opvredet klud. Her er hverken knofedt eller skrappe rengøringsmidler nødvendige.

Du skal vælge kvartsit fordi du får:

mm

Fristet til en bordplade i kvartsit?

Udnyt vores viden og erfaring når du skal vælge materialer til dit køkken. Vi har også et stort udvalg af køkkenvaske, armaturer, Quookere og andet tilbehør, så book et gratis møde og få et tilbud på en komplet løsning – helt uden forpligtelser.

Forny dit køkken med en ny bordplade i natursten

Trænger du til forandring eller fornyelse, og har du ikke mod på den helt store køkkenudskiftning, så overvej blot at skifte din køkkenbordplade. 

I eksemplet her er den oprindelige laminatbordplade udskiftet med en køkkenbordplade i kvartsit, og monteret med en broløsning, der lader den smukke sten fortsætte ned langs den fritstående side af køkkenet. Blandingsbatteriet er erstattet af en Quooker – hvilket frigiver plads på et ikke så stort køkkenbord.

Har du brug for inspiration eller hjælp til hvordan du kan forny dit køkken med natursten, så tøv ikke med at kontakte os.

før køkken efter køkken

Se naturstenen, inden du køber

Alle natursten er forskellige – selv inden for den samme stentype er der stor variation. 

Når vi præsenterer vores natursten, fx her på siden, skal du betragte det du ser, som en typeprøve. 

Vi anbefaler på det kraftigste, at du besigtiger og udvælger din råplade ved at besøge os i butikken. Vores personale sørger for at finde de plader frem du har behov for at kigge nærmere på, så du kan vurdere om farver, mønster, struktur og overflade lever op til dine ønsker.  

Hyppige spørgsmål om kvartsit

 Hårde stentyper, som fx kvartsit, kan have krakeleringer i den polerede overflade. Disse er papirstynde, ganske uskadelige for funktionaliteten og en forekomst, som ikke kan undgås.

  I nogle natursten, det kan fx være i kvartsit, forekommer spartlede områder. Disse føles og syner en anelse mere matte end resten af overfladen. Det er fordi årer og huller er lukket med en helt særlig spartelmasse for at undgå ujævnheder i overfladen.

Ja, kvartsit består hovedsageligt af mineralet kvarts, der er modstandsdygtigt over for syre. Du kan derfor godt bruge et mildt præparat af kalkfjerner. Men vær opmærksom på, om dine omkringliggende installationer, som fx vask og armatur, kan tåle afkalkningsmidlet.

Kontakt os

Udfyld denne kontakt formular, ring til os eller skrive en mail. Vi forsøger at svare inden for 24 timer i åbningstiden.

Ved booking af møde kan der være lidt ventetid, da vi kan være optaget af andre kunder.

Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise

55 72 13 12

man-fre 07:00-17:00 
lør 08:00-14:00

Showroom

Ubemandet åbent frem til 23:00
udenfor ovenstående åbningstider

1. lør i mdr: 8:00-16:00
1. søn i mdr: 10:00-14:00 (kun udstilling)
For håndværkere åbner vi kl 6:30 man-fre

Varereturnering

 Udfyld nedenstående formular for at oprette en RMA-sag.

Opret erhvervskonto

For at oprette en erhvervskonto bedes du udfylde formularen med dine virksomhedsoplysninger. Vi vil derefter gennemgå dine oplysninger og kontakte dig for at færdiggøre processen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få

5 GRATIS fliseprøver

Siden er under opbygning

Men bare rolig, du kan stadig bestille som normalt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 55 72 13 12 eller mail post@fliser.dk

Tak for din forståelse og tålmodighed.