Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise 5

Marmor
- eksklusiv med omtanke

Marmor oser af eksklusivitet og vil uden tvivl skabe en klassisk stemning med et majestætisk touch. 

EGENSKABER

Klassisk skønhed ældes med ynde

Når du vælger marmor til din køkkenbordplade, får du en elegant og stilfuld løsning, der bringer luksus til dit køkken. 

Marmor er kendt for sin tidløse skønhed og unikke naturlige årer – med en marmorbordplade får du en overflade, der tilføjer et raffineret udtryk til dit hjem.

Marmor er et porøst materiale, der hovedsageligt består af det bløde mineral kalk. Overfladeridser og påvirkning fra daglig brug vil, over tid, give marmoren patinering og et slidt udseende. Præcis deri ligger marmors charme.

Godt nok kræver marmor lidt mere opmærksomhed end de fleste andre naturstenstyper for at bevare sin skønhed, men påfører du regelmæssigt en passende overfladebehandling beskyttes marmoren mod pletter og skader.
 

 

Naturlighed til evig tid

Marmor i køkkenet er til dig, der værdsætter naturlig skønhed i alle aspekter, men vælger du marmor er der nogle ting du skal være særlig opmærksom på:

Det er vigtigt, at du påfører en passende overfladebehandling til din køkkenbordplade af marmor – både inden du tager den i brug, men også jævnligt i hele bordpladens levetid. En sådan overfladebehandling vil begrænse påvirkningen og minimere eventuelle skader fra syreholdige fødevarer som fx citron, sodavand og eddike.

Du skal også være opmærksom på, at du må aldrig sætte varme gryder og pander direkte på en marmorbordplade. Pludselige temperaturændringer kan få pladen til at revne, og vi anbefale altid brug af bordskåner.

 

MATERIALEVALG

Forskellige typer af marmor til bordplader

Marmor fås i mange forskellige varianter, og de unikke farver, årer og teksturer skabes gennem millioner af års geologiske processer. Marmor dannes dybt under jordens overflade, hvor naturens kræfter omdanner kalk til denne utroligt smukke og elegante sten.

mm

Fristet til en bordplade i marmor?

Udnyt vores viden og erfaring når du skal vælge materialer til dit køkken. Vi har også et stort udvalg af køkkenvaske, armaturer, Quookere og andet tilbehør, så book et gratis møde og få et tilbud på en komplet løsning – helt uden forpligtelser.

Se naturstenen, inden du køber

Alle natursten er forskellige – selv inden for den samme stentype er der stor variation. 

Når vi præsenterer vores natursten, fx her på siden, skal du betragte det du ser, som en typeprøve. 

Vi anbefaler på det kraftigste, at du besigtiger og udvælger din råplade ved at besøge os i butikken. Vores personale sørger for at finde de plader frem du har behov for at kigge nærmere på, så du kan vurdere om farver, mønster, struktur og overflade lever op til dine ønsker.  

Hyppige spørgsmål om marmor

I marmor kan forekomme meget små huller i overfladen – det er det, der på fagsprog hedder Taroli. Små luftlommer/-huller, der har sin oprindelse ved stenens tilblivelse. Taroli er en del af stenens naturlighed, og disse kan ikke efterpoleres eller fjernes.

Natursten af typen kalksten, som marmor, kræver lidt mere pleje end andre typer af natursten. Men med den rette behandling og lidt omtanke i hverdagen kan du sagtens holde din marmorkøkkenbordplade flot i rigtig mange år.

Det umiddelbare svar er nej. Du skal nemlig være yderst forsigtig med at anvende kalkfjerner, og andre former for syre, på din marmorbordplade. Marmor består af kalk og vil derfor også påvirkes når du forsøger at fjerne kalkskjolder. Vi anbefaler at du kontakter os for rådgivning om, hvordan du bedst rengør din marmorplade hvis den er blevet udsat for unødig kalkpåvirkning.

 

 

Kontakt os

Udfyld denne kontakt formular, ring til os eller skrive en mail. Vi forsøger at svare inden for 24 timer i åbningstiden.

Ved booking af møde kan der være lidt ventetid, da vi kan være optaget af andre kunder.

Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise

55 72 13 12

man-fre 07:00-17:00 
lør 08:00-14:00

Showroom

Ubemandet åbent frem til 23:00
udenfor ovenstående åbningstider

1. lør i mdr: 8:00-16:00
1. søn i mdr: 10:00-14:00 (kun udstilling)
For håndværkere åbner vi kl 6:30 man-fre

Varereturnering

 Udfyld nedenstående formular for at oprette en RMA-sag.

Opret erhvervskonto

For at oprette en erhvervskonto bedes du udfylde formularen med dine virksomhedsoplysninger. Vi vil derefter gennemgå dine oplysninger og kontakte dig for at færdiggøre processen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få

5 GRATIS fliseprøver

Siden er under opbygning

Men bare rolig, du kan stadig bestille som normalt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 55 72 13 12 eller mail post@fliser.dk

Tak for din forståelse og tålmodighed.