I januar måned havde vi fornøjelsen af at afholde vores fjerde epoxy-kursus i samarbejde med EUC Sjælland.

Der var hele 14 deltagere denne gang – ”vi har altid god tilslutning til disse kurser”, udtaler René Berendt fra Næstved Flisecenter, der arrangerer kurserne i samarbejde med kursusleder Steffen Færch fra EUC.

”Vi fortsætter med at arrangere disse epoxy-kurser – vi ved de er til stor nytte, og i øvrigt et lovkrav, hvis du som håndværker vil arbejde med epoxy”
– slutter René.

På kurset er der meget teoretisk viden om sikkerhedsforanstaltninger og håndtering af epoxyprodukter.

Meget af kurset foregår således siddende med undervisning, vi har dog muligheden for at demonstrere brugen af epoxyprodukterne, noget som på normal vis ikke er kutymen på et epoxykursus.

3 hurtige om vores epoxy-kursus:

Har du, eller en af dine kolleger, endnu ikke taget kurset så læs mere om indhold og tilmelding.

–      Det er lovpligtigt hvis du vil arbejde med epoxy.

–      Det tager kun 2 dage, så er du uddannet.

–      Du får fuld forplejning under hele kurset.

3 hurtige om vores epoxy-kursus:
Relaterede nyheder
Guide til dig: Om vådrumssikring

Der skal være vandtætning i et vådrum, og det er vigtigt at kende reglerne, så det gøres korrekt for at garantere sikkerheden i rummet og samtidig opfylde lovkrav på området.

Læs mere
Uddrag af pressetekst - med Næstved Flisecenter som eksperter


Ekspertens svar: Derfor skal du være varsom med dit marmorbord

Marmor er en af de smukkeste natursten og kan fuldende et køkken eller et badeværelse på en måde, som de færreste materialer kan – men lige så smukt marmor er, lige så meget deler det vandene. Det er nemlig en sten, du skal vedligeholde lidt mere end så mange andre.

Læs mere
Nyt sponsorat: Søren “The True Viking” Bak

Vi har netop tegnet sponsorat med Søren ”The True Viking” Bak. Søren Bak er MMA-kæmper og fightede sig sidste år til titlen som verdensmester i letvægt-klassen.

Læs mere

Når vi leverer fliser til et projekt, er vi med hele vejen og følger fliserne fra vi første gang begynder at snakke om dem, til de ankommer, bliver sat op og i den efterfølgende proces, hvor vi tjekker, at alle er glade for resultatet.

Læs mere