Blandestation Raimondi Fluid mix

  • Blandestation Raimondi Fluid mix

Blandestation Raimundi Fluid Mix

En blandestation til dig, der skal blande og transportere flydespartel

Med denne blandestation kan du let og hurtigt blande forskellige tyndtflydende materialer heriblandt selvnivellerende spartelmasser, fugemasser, maling og epoxy. Efterfølgende kan du transportere den færdige blanding hen til det sted, hvor du skal bruge den. Det er en fordel, når du arbejder med blandt andet selvnivellerende flydespartel på størreområder som for eksempel gulve.

Transportvognen på blandestationen er fremstillet i pulverlakeret stål og har monteret gummihjul. Træk-håndtaget på transportvognen kan justeres efter din højde og endelig er det muligt at montere alle fabrikater af røreværk på Fluid Mix Blandestationen, såfremt maskinens "hals" har en diameter på mellem Ø 40-60 mm.

En række fordele ved Raimundis Fluid Mix blandestation:

  • Du opnår det optimale omløb i materialet under blandingsprocessen på grund af den slanke og høje blandespand. Til forskel fra de traditionelle og lavere runde blandebaljer. Resultatet er en mere homogen masse og en hurtigere blandeproces.
  • Højden på blandestationens spand gør, at selve massen bliver ledt ud langt væk fra blandestationens hjul og det betyder mindre efterfølgende rengøring
  • Du har mulighed for at lade røreværket/piskeriset blive siddende på blandespanden efter blandingen, hvilket gør det hurtigere at transportere og læsse den færdige blanding ud, hvor den skal bruges.
  • Blandestationen leveres inklusiv et støvreducerende låg, samt en rørestav med tre spiraler.

 

Varenummer Blandestation Raimondi Fluid mix
Anvendes Til blanding af tyndtflydende materialer som for eksempel flydespartel, epoxy og maling.
Tekniske specifikationer
Varenummer Blandestation Raimondi Fluid mix
Anvendes Til blanding af tyndtflydende materialer som for eksempel flydespartel, epoxy og maling.