Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise 5

Fliser med marmorlook

 Marmor er populært! – og ord som smukt, elegant og luksuriøst beskriver det godt. Vælger du fliser med marmorlook får du, udover det klassiske udtryk, en uovertruffen løsning der modstår stort set alt, er let at rengøre og holder sig smuk, selv under påvirkning af hverdagens gøremål.

Marte Bronzetto Mosaico levigato 30×30 Gulv- og vægflise
946,00kr.

pr. M²

490,11kr.

pr. M²

393,37kr.

pr. M²

437,06kr.

pr. M²

393,37kr.

pr. M²

393,37kr.

pr. M²

444,00kr.

pr. M²

393,74kr.

pr. M²

4.000,00kr.

pr. stk

3.250,00kr.

pr. stk

Indret boligen med marmor på den nemme måde

Når du indretter dit hjem med fliser, der har et udtryk af marmor – enten som gulv, på vægge eller bordplade, så tilfører du dit hjem en snert af luksus og elegance. Du gør noget ekstra ud af din indretning og det smitter af på hele din bolig.Du vil opleve, at du med fliser, der har marmorlook, skaber en god base for resten af måden, du indretter dit hjem på. Det gør noget godt for udtrykket, og heldigvis behøver du ikke at bruge en formue for at opnå resultatet.Fliser med marmorlook findes i mange udtryk og prisklasser, og vi har flere leverandører, der laver fliser med marmoroverflader, så der findes helt sikkert en flise, der passer til det, du leder efter. Marmorlook fliser i mange farver Marmor er et tidløst og elegant materiale, som har været anvendt i århundreder til bygninger og boligindretning. Men marmor er også dyrt og kræver særlig pleje for at holde sig smukt. Heldigvis kan du nu få fliser med marmorlook i alle farver.Udover de klassiske hvide marmor fliser, kan du få fliser i sort, grøn, beige og meget mere. Sorte marmorlook-fliser er en populær og elegant løsning til badeværelset eller køkkenet, mens grønne fliser med marmorlook tilføjer et unikt og livligt præg til rummet. Hvis du ønsker et mere afdæmpet look, kan du vælge fliser i beige, brun eller grå.Fliser med marmorlook er et godt alternativ til ægte marmor, da de er mere holdbare og nemmere at vedligeholde. De er også velegnede til at skabe et elegant og eksklusivt udtryk i hjemmet. Hos os kan du finde et stort udvalg af marmorlook fliser i forskellige farver og størrelser. Vi tilbyder også professionel rådgivning og vejledning til at finde den rette løsning til netop dit hjem.
Bianco B  Unicolor 20×20 Gulv- og vægflise

55 72 13 12

man-fre 07:00-17:00 
lør 08:00-14:00

Showroom

Ubemandet åbent frem til 23:00
udenfor ovenstående åbningstider

1. lør i mdr: 8:00-16:00
1. søn i mdr: 10:00-14:00 (kun udstilling)
For håndværkere åbner vi kl 6:30 man-fre

Kontakt os

Udfyld denne kontakt formular, ring til os eller skrive en mail. Vi forsøger at svare inden for 24 timer i åbningstiden.

Ved booking af møde kan der være lidt ventetid, da vi kan være optaget af andre kunder.

Varereturnering

 Udfyld nedenstående formular for at oprette en RMA-sag.

Opret erhvervskonto

For at oprette en erhvervskonto bedes du udfylde formularen med dine virksomhedsoplysninger. Vi vil derefter gennemgå dine oplysninger og kontakte dig for at færdiggøre processen.

Filtrering

Farve
Farver
Størrelse